Prognoza vremena

Opis slike

PETAK 3.5.2024.
KVARNER
Promjenjivo i nestabilno, mogućnost mjestimične kiše i pljuskova. Puhat će umjeren zapadni i jugozapadni vjetar, u Kvarneriću ujutro i umjeren južni vjetar, poslijepodne na otvorenom moru i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura 10 do 15 °C, dnevna 11 do 16 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno s povremenom kišom, na istoku su moguća i sunčana razdoblja. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, navečer sjeverozapadni. Temperatura ujutro 5 do 10, dnevna 8 do 13 °C.

Opis slike

SUBOTA 4.5.2024.
KVARNER
Još u noći i ujutro oblačnije s povremenom i mjestimičnom kišom, a zatim s odmicanjem dana sve vedrije vrijeme, iako ne posve stabilno pa će ostati mogućnost lokalnog pljuska. Puhat će umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura 10 do 15 °C, dnevna 16 do 21 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno uz mogućnost kiše, većinom u noćnim i jutarnjim satima. Kasno poslijepodne i prema večeri uslijedit će razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Temperatura ujutro 5 do 10, dnevna 11 do 16 °C.

Opis slike

NEDJELJA 5.5.2024.
KVARNER
Promjenjivo oblačno, uz gotovo neznatnu mogućnost za malo kiše mjestimice. Puhat će slab i umjeren vjetar južnih smjerova. Jutarnja temperatura 11 do 16 °C, dnevna 16 do 21 °C.

GORSKI KOTAR
Promjenjivo oblačno i većinom suho. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Temperatura ujutro 5 do 10, dnevna 12 do 17 °C.

*Napomena: RIMETEO prognoza rezultat je analize nekoliko relevantnih numeričkih prognostičkih modela te osobne iskustvene procjene prognostičara, a piše se za Primorsko – goransku županiju, na dobrovoljnoj bazi te se stoga ne može jamčiti redovitost ažuriranja. Točnost prognoze ovisi o navedenim faktorima i smanjuje se što je prognozirano razdoblje dulje. RIMETEO ne odgovara za posljedice eventualno netočne prognoze. Službenu vremensku prognozu možete pronaći na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Prognoza je intelektualno vlasništvo RIMETEO portala i zabranjeno ju je koristiti bez prethodnog dogovora s uredništvom Portala.