Prognoza vremena

Opis slike

SRIJEDA 24.7.2024.
KVARNER
Pretežno, a poslijepodne na riječkom području i djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom kada lokalno nije posve isključen ni pljusak s grmljavinom. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, a zatim u okretanju na sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura 20 do 25 °C, dnevna 28 do 33 °C.

GORSKI KOTAR
Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, poslijepodne manja mogućnost za lokalni pljusak. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Temperatura ujutro 12 do 17, dnevna 20 do 25 °C.

Opis slike

ČETVRTAK 25.7.2024.
KVARNER
Pretežno ili djelomice sunčano. Puhat će slaba i umjerena bura. Jutarnja temperatura 18 do 23 °C, dnevna 26 do 31 °C.

GORSKI KOTAR
Djelomice sunčano, uz prolazno više oblaka. Vjetar slab. Temperatura ujutro 10 do 15, dnevna 18 do 23 °C.

Opis slike

PETAK 26.7.2024.
KVARNER
Pretežno, a u drugom dijelu dana i djelomice sunčano. Puhat će slaba i umjerena bura. Jutarnja temperatura 18 do 23 °C, dnevna 26 do 31 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno ili djelomice sunčano. Vjetar slab. Temperatura ujutro 9 do 14, dnevna 21 do 26 °C.

*Napomena: RiMeteo prognoza rezultat je analize nekoliko relevantnih numeričkih prognostičkih modela te osobne iskustvene procjene prognostičara, a piše se za Primorsko – goransku županiju, na dobrovoljnoj bazi te se stoga ne može jamčiti redovitost ažuriranja. Točnost prognoze ovisi o navedenim faktorima i smanjuje se što je prognozirano razdoblje dulje. RiMeteo ne odgovara za posljedice eventualno netočne prognoze. Službenu vremensku prognozu možete pronaći na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Prognoza je intelektualno vlasništvo RiMeteo portala i zabranjeno ju je koristiti bez prethodnog dogovora s uredništvom Portala.