Prognoza vremena

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je rimeteo_0.png

SUBOTA 24.9.2022.
KVARNER
Umjereno i pretežno oblačno, a na riječkom području može pasti i malo kiše. Puhat će umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura od 12 do 17 °C, dnevna od 17 do 22 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno sa sunčanim razdobljima. Vjetar umjeren i jak jugozapadni. Temperatura ujutro 2 do 7 °C, danju 12 do 17 °C.


NEDJELJA 25.9.2022.
KVARNER
Pretežno oblačno s kišom te pljuskovima s grmljavinom. Puhat će umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura od 14 do 19 °C, dnevna od 16 do 21 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno s kišom. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Temperatura ujutro 5 do 10 °C, danju 10 do 15 °C.


Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je rimeteo_2.png

PONEDJELJAK 26.9.2022.
KVARNER
Pretežno ili promjenjivo uz povremenu kišu, osobito u noćnim i ranim jutarnjim satima. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od 14 do 19 °C, dnevna od 16 do 21 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačnos povremenom kišom. Vjetar umjeren i jak jugozapadni. Temperatura ujutro 9 do 14 °C, danju 10 do 15 °C.

*Napomena: RIMETEO prognoza rezultat je analize nekoliko relevantnih numeričkih prognostičkih modela te osobne iskustvene procjene prognostičara, a piše se za Primorsko – goransku županiju, na dobrovoljnoj bazi te se stoga ne može jamčiti redovitost ažuriranja. Točnost prognoze ovisi o navedenim faktorima i smanjuje se što je prognozirano razdoblje dulje. RIMETEO ne odgovara za posljedice eventualno netočne prognoze. Službenu vremensku prognozu možete pronaći na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Prognoza je intelektualno vlasništvo RIMETEO portala i zabranjeno ju je koristiti bez prethodnog dogovora s uredništvom Portala.