Prognoza vremena

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je rimeteo_0.png

ČETVRTAK 27.1.2022.
KVARNER
Promjenjivo i pretežno oblačno, prema otvorenom moru i maglovito, dok će više sunca biti uz obalu u prvom dijelu dana. Vjetar slab. Jutarnja temperatura od 1 do 6 °C, dnevna od 5 do 10 °C.

GORSKI KOTAR
Djelomice sunčano. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Temperatura ujutro -8 do -3 °C, danju 2 do 7 °C.


PETAK 28.1.2022.
KVARNER
Promjenjivo i pretežno oblačno, nije isključena ni mogućnost za malo kiše, u drugom dijelu dana razvedravanje. Vjetar slab. Jutarnja temperatura od 2 do 7 °C, dnevna od 6 do 11 °C.

GORSKI KOTAR
Prolazno naoblačenje uz mogućnost za malo kiše i snijega. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Temperatura ujutro -3 do 2 °C, danju 0 do 5 °C.


Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je rimeteo_2.png

SUBOTA 29.1.2022.
KVARNER
Djelomice sunčano. Vjetar slab. Jutarnja temperatura od 2 do 7 °C, dnevna od 6 do 11 °C.

GORSKI KOTAR
Djelomice sunčano. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Temperatura ujutro -8 do -3 °C, danju 0 do 5 °C.

*Napomena: RIMETEO prognoza rezultat je analize nekoliko relevantnih numeričkih prognostičkih modela te osobne iskustvene procjene prognostičara, a piše se za Primorsko – goransku županiju, na dobrovoljnoj bazi te se stoga ne može jamčiti redovitost ažuriranja. Točnost prognoze ovisi o navedenim faktorima i smanjuje se što je prognozirano razdoblje dulje. RIMETEO ne odgovara za posljedice eventualno netočne prognoze. Službenu vremensku prognozu možete pronaći na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Prognoza je intelektualno vlasništvo RIMETEO portala i zabranjeno ju je koristiti bez prethodnog dogovora s uredništvom Portala.