Prognoza vremena

SUBOTA 4.2.2023.
KVARNER
Pretežno sunčano, iako u noći još može biti povećane naoblake. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, čije se jačanje očekuje od prijepodnevnih sati. Jutarnja temperatura od 0 u zaleđu do 8 °C na obali i otocima, a dnevna 6 do 12 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno ili djelomice sunčano, u noćnim satima i oblačnije, ali većinom bez oborina. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, na prijevojima s olujnim udarima. Temperatura ujutro -1 do 3, dnevna 2 do 5 °C, prema večeri posvuda ispod nule.

NEDJELJA 5.2.2023.
KVARNER
Pretežno sunčano. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, poglavito na istočnom priobalju. Jutarnja temperatura od -7 u zaleđu do 5 °C na obali i otocima, a dnevna 1 do 5 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno sunčano. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, koji će slabjeti. Temperatura ujutro -9 do -5, dnevna -5 do -1 °C.

PONEDJELJAK 6.2.2023.
KVARNER
Djelomice sunčano uz porast naoblake. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od -8 u zaleđu do 3 °C na obali i otocima, a dnevna -1 do 4 °C.

GORSKI KOTAR
Pretežno oblačno sa sunčanim razdobljima. Mogućnost slabog snijega. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni. Temperatura ujutro -10 do -7, dnevna -7 do -3 °C.

*Napomena: RIMETEO prognoza rezultat je analize nekoliko relevantnih numeričkih prognostičkih modela te osobne iskustvene procjene prognostičara, a piše se za Primorsko – goransku županiju, na dobrovoljnoj bazi te se stoga ne može jamčiti redovitost ažuriranja. Točnost prognoze ovisi o navedenim faktorima i smanjuje se što je prognozirano razdoblje dulje. RIMETEO ne odgovara za posljedice eventualno netočne prognoze. Službenu vremensku prognozu možete pronaći na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Prognoza je intelektualno vlasništvo RIMETEO portala i zabranjeno ju je koristiti bez prethodnog dogovora s uredništvom Portala.