Euro 2016: Turska – Hrvatska

putovanje-turska-hrvatska-635962185921192880_728_409

Najavili smo putem naše Facebook stranice da ćemo se i mi aktivno uključiti u praćenje Vatrenih na nadolazećem Euru, kroz davanje vremenske prognoze ne samo za grad u kojem se odigravaju utakmice, već i za četiri najveća hrvatska grada, za sve one koji će utakmice pratiti na otvorenom.

Otvaranje Eura Hrvatska ima protiv neugodne Turske na legendarnom Parku prinčeva u Parizu, u nedjelju u 15h. Vidjelo se iz vijesti koje pristižu iz hrvatske baze u Normandiji da se izabranici Ante Čačića pripremaju za kišovite uvjete koji će vladati na terenu.

I mi potvrđujemo tu prognozu. Nedjelja će u Parizu biti dosta kišovita, a nešto više detalja pročitajte ispod. Nadamo se da vrijeme neće previše odmoći naše nogometaše do ostvarenja prve pobjede, koja je nužna za održavanje izvrsne atmosfere u momčadi.

PARIZ
Ujutro pretežno oblačno, uz mogućnost rijetkih izoliranih pljuskova. Poslijepodne i za vrijeme odigravanja utakmice kiša, dok će navečer biti oblačno većinom bez oborina. Minimalna temperatura 15, a maksimalna 20°C.

ZAGREB
Ujutro kiša, dok se poslijepodne očekuje pretežno oblačno uz mogućnost sunčanih razdoblja. I dalje nestabilno te će postojati mogućnost kraćeg pljuska. Temperatura između 17 i 20°C.

SPLIT
Promjenjivo oblačno uz mogućnost lokalnih pljuskova s grmljavinom, koji izraženiji mogu biti ujutro, dok će poslijepodne postati rijeđa pojava. Temperatura 17-22°C.

RIJEKA
Ujutro pretežno oblačno uz pljuskove s grmljavinom koji mogu biti i obilniji, dok se poslijepodne očekuje smirivanje vremena uz sunčana razdoblja. Temperatura 17-20°C.

OSIJEK
Prijepodne umjereno do pretežno oblačno, dok se poslijepodne očekuju pljuskovi. Temperatura 16-23°C.

Napomena: Moguće je odstupanje prognoze od gore napisanog. Službenu vremensku prognozu potražite na stranicama DHMZ-a.

Sličan sadržaj