VIDEO | Novinar glumio da je pogođen orkanskim udarima vjetra

Da Amerikanci često pretjeruju u svojim dočaravanjima opasnih vremenskih prilika i nije neka novost. Međutim, kad to radi novinar kuće kojoj je jedini posao meteorologija, sve dobiva žalosnu notu.

Reporter Mike Seidel stajao je na ulici grada Willmingtona u Sjevernoj Karolini te pokušao dočarati koliko je jak vjetar uragana Florence, koji je tek trebao stići.

Grčevito se naginjao, hineći odupiranje snažnom vjetru. Baš u trenutku najjače glume, u pozadini kadra dvojica su lagano prošetala, bacajući sav trud novinara doslovno u vjetar.

Na društvenim mrežama osuta je paljba po novinaru, a najžalosnije od svega što je Weather Channel stao u njegovu obranu uz obrazloženje da su dvojica u pozadini hodala po betonu, a njihov novinar iscrpljen od izvještavanja na mokroj travi.

Procijenite sami koliko ima istine u tome. Ovome ne vjeruju ni mala djeca.

https://www.youtube.com/watch?v=-SpKz8Q-tMo

Ovo je čisto izrugivanje onome što se događa na drugom kraju svijeta gdje je supertajfun Mangkhut, a videozapisi nedvojbeno ukazuju na činjenicu koliko je jači i opasniji od Florence, iako je znatno oslabio.

Videozapis je iz Hong Konga i otkriva svu silinu sustava. Dok je bio na Filipinima bio je čak 5. kategorije pa su razmjeri šete tamo nedvojbeno veći!

https://www.youtube.com/watch?v=b7oPm1zwuos

Sličan sadržaj