Ciljano nas truju glupostima, a mediji spremno prenose dezinformacije / Do kada?

Sjećate se supetajfuna Haiyan, koji je potkraj 2013. poharao Filipine i donio ogromne ljudske i materijalne gubitke? Tada su ljudi koji nemaju pametnijeg posla nego trovati ljudski rod dezinformacijom, odmah zaključili kako taj supertajfun nije bio prirodna pojava, već umjetna tvorevina.
Nema veze što su prognostički modeli tjednima vidjeli nastanak ovog tropskog sustava, u svojim glavama pokrenuli su misao kako je to plod čovjekovog ciljanog djelovanja, iako je dokaz (prognostički modeli) govorio suprotno.

Ovih dana opet ista priča. Nije dovoljno da su u nezapamćenim poplavama u Slavoniji, Bosni i Srbiji stradali ljudi, uništena njihova imovina, sve što su cijeli život mukom stjecali, izbrisano je u jednom valu, sada moraju još i slušati nebuloze koje samo bolestan um može kreirati, o tome kako su i poplave ciljani ljudski “projekt”.
I što je najgore, mediji tu gadost spremno prenose što je sramota, a stručnjaci šute, što je također za osudu.

Na sreću, opet postoje dokazi. Pogledajmo kartu ispod sa stranice wetter3.de.
wetter3.de

Na priloženoj karti modela GFS možemo vidjeti ukupnu prognoziranu količinu oborine u razdoblju od tjedan dana. Dakle, prognoziranu, a ne onu koja je već pala pa su samo nacrtane karte. Prognozu ove količine oborina model je napravio još 9. svibnja, kada još ciklona nije ni postojala.
Nažalost, danas smo svjedoci da se ta prognoza prije postojanja ciklone u potpunosti ostvarila.

Za kraj poruka:
Uzalud vam trud svirači, pametan čovjek nikad neće povjerovati u nebuloze o ciljanoj poplavi. Da se kazneno odgovara za ovakvo zastrašivanje ljudi, jezici bi bili puno kraći.