DHMZ: Natječaj za najbolju meteorološku fotografiju

DHMZ, 17. 3. 2014.Natječaj je raspisala Šumarska i drvodjeljska škola iz Karlovca jedina je u Hrvatskoj u kojoj se obrazuju meteorološki tehničari – stručno osposobljene osobe za rad na meteorološkim i hidrološkim postajama. Ovaj natječaj je raspisan povodom ovogodišnjeg Svjetskog meteorološkog dana koji se obilježava pod motom “Vrijeme i klima: Uključivanje mladih”.

Ako imate fotografije duge, oblaka, oluja, idiličnih snježnih motiva ili predivnog zalaska sunca možete ih prijaviti na natječaj za najbolju meteorološku fotografiju u 2013. godini do 21. ožujka 2014. Izbor 10 najboljih fotografija vršit će stručni žiri sastavljen od fotografa i meteorologa kojima će dva glavna kriterija biti kvaliteta fotografije i zanimljivost meteorološke pojave na njoj.

Pozivamo Vas da sudjelujete u natječaju!

Proglašenje pobjednika bit će 24. ožujka 2014. u Karlovcu u sklopu školske proslave Svjetskog meteorloškog dana 2014. Pobjednik ovog natječaja osvaja dvodnevno putovanje u Gardaland dok će ostalim odabranim autorima biti dostavljene diplome.

Pravila natječaja i detaljnije informacije preuzmite ovdje.

 

Sličan sadržaj