(I) Delnice ostale bez struje!

O kaosu koji vlada u Gorskom kotaru već smo pisali tijekom dana, ali nije zgorega za ponoviti.

Zbog kiše koja se ledi u dodiru sa podlogom stanje u Gorskom kotaru je sve teže iz minute u minutu. Zbog toga je Primorsko – goranski župan Zlatko Komadina proglasio stanje elementarne nepogode za područje Fužina i Čabra. Struje nema u Čabru, kao ni u Vrbovskom. U Vrbovskom postoji opasnost da ostanu i bez vode. Za sada se zna da neke osnovne i srednje škole sutra neće imati nastave, riječ je o školama u mjestima: Lokve, Brod Moravice, Fužine i Čabar.

Listi mjesta bez struje u poslijepodnevnim satima pridružio se i najveći grad Gorskog kotara, Delnice. Prema dojavi našeg kolege Marina s kojim jedinu komunikaciju imamo putem mobitela, stanje je kaotično, sve je okovano ledom. Čitatelji nam javljaju da sutra u Delnicama u osnovnoj i srednjoj školi nema nastave, a isto tako nema vrtića.

Prema podacima automatske postaje koja je zadnji podatak poslala u 16h, temperatura je i dalje u minusu, a oborina i dalje ima.

Nadamo se samo da se nitko ne grije na struju jer i sa strujom u ovakvoj situaciji iznimno je teško, a kako tek bez nje. Držite nam se Gorani!

Foto: Goran/RIMETEO

Sličan sadržaj