Kakav će nam biti doček?

Bez obzira na koji doček se odlučili, bilo onaj podnevni u Fužinama i Novom Vinodolskom ili pak onaj tradicionalni na riječkom Korzu i trgovima drugih gradova u PGŽ, jedno je sigurno – doček će biti mokar. Pritom ne mislimo na vanjski osjet vlage, nego unutarnji, jer će obilnu i ukusnu hranu trebati zalijevati još boljim napitcima.

Kažu, kakav je stol na Staru godinu da će takva biti i nadolazeća godina. Ne znamo da li priča drži vodu, nadamo se da će vodu držati vaši kišobrani u Rijeci na dočeku, jer ćete u protivnom biti mokri i izvana. Upravo je riječko područje to na kojem se daje najveća mogućnost kiše u Novogodišnjoj noći, a takve mokre ideje ima većina prognostičkih modela, jer glavninu kiše odnosno njeno jačanje daju upravo u nedjelju navečer te u noći na ponedjeljak.

I dok će za riječki doček kišobran biti nužnost, za podnevne dočeke kišobran će biti još jedan rekvizit više, koji će uljepšati najluđi dan u godini, a možda ga usput budete i trebali. Naime, prognostički modeli daju mogućnost tek slabe i povremene kiše oko podneva, a ta ista kiša može, a vjerojatno i hoće, na većini područja izostati.

Sve u svemu, vjerujemo se i nadamo da ćete neovisno o vremenu naći načina za uljepšati si ulazak u novo leto. Naša mala, ali vrijedna ekipa, želi vam odličan provod te još sretniju, zdraviju i uspješniju 2018. godinu!

Naslovna: Dražen Suvić

Sličan sadržaj