Naručite Rimeteo kišobran!

Stigao je novi kišobran na Kvarner! I to ne bilo kakav, nego Rimeteo – Hrvatski kišobran.

U posljednjih mjesec dana već smo vam dali naslutiti da baš za vas pripremamo nešto novo iz Rimeteo tvornice i to u suradnji s partnerima iz tvrtke Tabacco d.o.o. iz Zaprešića. Ideja kišobrana brzo je zaživjela, jer ipak riječko područje je jedno od najkišovitijih u Lijepoj našoj.

Kišobran koji vam prezentiramo, isključivo je ručni rad te u potpunosti hrvatski proizvod. Kišobran nosi oznake Obrt s tradicijom i Hrvatska kvaliteta. Već i ime brenda – Hrvatski kišobran – u startu sugerira da su ga izradile vrijedne šivačice koje su u stanju šivati najbolja odijela, kravate i košulje, dok je znak ‘Hrvatska kvaliteta’ to i potvrdio. Kišobrani su posebni zbog načina na koji su šivani, puno su čvršći nego inače, od fiberglasa su i jako su savitljivi. Svakom kišobranu posvećuje se posebna pozornost i svaki se kroji ručno.

Foto: Dean Birtić

Rimeteo je ponosan na novi proizvod koji vam nudimo, uz naše šalice i kalendare kao dio stalne ponude. Kišobran možete trenutno nabaviti predbilježbom putem našeg Facebook Inboxa ili na email rimeteo(@)yahoo.com, a u prodaji će biti dostupan po cijeni od 150,00 kuna. Isporuku prve pošiljke očekujemo sredinom mjeseca kolovoza.

Sličan sadržaj