Nevrijeme u Virovitici: U samo dva sata 2500 munja


“Područje Virovitičko-podravske županije pogodilo je oko 2.500 munja”, piše Informativni centar Virovitica dodajući da je nevrijeme počelo u 21 sat, a trajalo je do 23.30 sati. Isti izvor navodi da je samo u Virovitici i okolici detektirano njih 300.

Zbog poplave zatvorene ceste

Obilne kiše prouzročile su poplave na nekoliko lokacija u Koprivničko-križevačkoj županiji, javlja Koprivnicanet. Noćas je u u Reki zaustavljen promet. U Ulici Stjepana Radića zbog kiše izlila se voda iz odvodnih kanala preko kolnika DC 41, u dužini oko 300 metara i dubine 20-30 cm, te je na taj način onemogućeno normalno prometovanje vozila. Promet osobnih vozila prometna policija preusmjeravala je pravcem Koprivnica, zaobilazna cesta – Starigrad – Reka, dok su teretna vozila prometovala uz povećan oprez vozača. Međutim, jutros od 5.50 sati zbog izlijevanja potoka Koprivnica u Reki u Starogradskoj ulici, zatvoren je promet i ovim obilaznim pravcem.

Nadalje se obilazni promet zatvorene dionice DC 41 u Reki odvija pravcem Koprivnica – Virje – Šemovci – Bjelovar – Sveti Ivan Žabno – Križevci, javja isti izvor.

Policija je izvijestila kako na ostalim dionicama državnih, županijskih i lokalnih cesta dolazi do mjestimičnog prelijevanja vode preko ceste bez zatvaranja prometa, za sada u Vlaislavu, Koprivničkim Bregima, Rasinji, Prkosu, Potočkoj i Koprivničkoj ulici u Križevcima. Poplavljen je i dio Rečkog Polja donosi koprivnica.net.

Izvor: Hina
Naslovna foto: icv.com.hr

Sličan sadržaj