Fotografija 2015. godine: Neobični zalazak iz Rtine donio pobjedu Martini Miletić

1_9

Nakon niza tehničkih poteškoća koje smo imali vezanima uz proglašenje pobjednika našeg fotografskog natječaja, napokon je sve proradilo kako treba te možemo proglasiti i pobjednika, odnosno pobjednicu.

Pobjedu je u tijesnoj borbi odnijela Martina Miletić s neobičnim zalaskom sunca iz Rtine, zaseok Miletići. Fotografija je snimljena 02. kolovoza odmah po prolasku fronte, gdje je kao “odrezana” iza naoblake ostala vedrina, a sunce je taman prelazilo iz oblačnog “momenta” u vedriji dio.
Martina je osvojila 18% od ukupnih glasova, a pobjednička fotografija postavljena je na vrh. Nagrada pobjednici je 3 mjeseca punog pristupa kompletnom sadržaju RIMETEO Portala.

Drugo mjesto pripalo je Crikveničkom mostu preko rijeke Dubračine, u režiji Dalibora Juda. Dalibor je osvojio 17% ukupnih glasova i 2 mjeseca punog pristupa našem sadržaju.

Trećeplasirani s fotografijom “Munja u Malom Lošinju” bio je Sandro Puncet s osvojenih 16% ukupnih glasova. Nagrada je mjesec dana pristupa punom sadržaju našeg Portala.

Čestitke prvoj trojci, a svima zahvala na sudjelovanju uz nadu da će ove godine odaziv biti još i veći.

Sličan sadržaj