NAGRADNA IGRA: I ja mogu biti dobar prognostičar!

Clipboard01

Svake godine u vrijeme darivanja RIMETEO organizira nagradne igre kako bi svoje posjetitelje nagradili za iskazano povjerenje, ali istovremeno i da pokažu malo natjecateljskog duha.

Prošle godine smo organizirali natječaj za najbolju fotografiju zimske tematike, a pobjednik je bio Saša Novinc koji je za poklon dobio zidni sat s ugrađenim termometrom.

Ove godine situaciju smo još malo zakomplicirali pa od pobjednika tražimo i malo meteorološkog znanja te dosta sreće. Tražimo ukupnu količinu kiše u Rijeci tijekom kalendarske zime, od 22.12.2015. – do 20.3.2016. uključujući i taj dan. Isto tako tražimo i ukupnu količinu snijega u Rijeci koji će pasti u istom terminu. Znači ukupan broj centimetara koji će pasti u Rijeci, odnosno akumulirani snijeg.

Pobjednik će biti onaj s najmanjim odstupanjem od tražene vrijednosti, a bude li više istih rezultata, tada će nagradu odnijeti onaj tko je prvi poslao prognozu.

Vaše prognoze šaljite isključivo na naš mail (rimeteoATyahoo.com). Prognoze zaprimljene na facebook nećemo uzimati u obzir. Oblik prognoze:

Ime i prezime
Ukupna količina kiše (mm)
Ukupna visina snijega (cm)

Nagrada je 6 mjeseci punog pristupa našem Portalu, a uz to pobjednik dobiva i večeru u Konobi Tarsa u Rijeci (Trsat), gastronomskom mjestu velike tradicije i kvalitete.
Moguće je da još bude dodatnih nagrada, ali o tome ćemo više znati naknadno.

Prognoze se šalju do 10. siječnja u ponoć, a proglašenje pobjednika bit će 25.3.2016.

Sličan sadržaj