Obilna kiša u Rijeci prijeti još jednoj odgodi utakmice


Rijeka i Osijek trebali bi u srijedu, 12. veljače, na Kantridi igrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa. Uzvrat bi se trebao igrati sedam dana kasnije u Osijeku. Četvrtfinalne utakmice dvaput su odgođene zbog vremenskih neprilika. Prvi put je odgođena prošle godine, drugi put utakmica se trebala igrati prije tjedan dana (4. veljače). Zbog obilnih kiša i podzemnih voda, travnjak je bio natopljen.

Zbog istih razloga odgođena je u nedjelju utakmica 21. kola između Rijeke i Dinama. Utakmica će se igrati u srijedu, 26. veljače. Prema rasporedu Rijeka bi pred svojim gledateljima prvu natjecateljsku utakmicu trebala igrati u srijedu protiv Osijeka.

Vremenska prognoza za Rijeku ukazuje da je vjerojatnost nove odgode četvrtfinalnih utakmica protiv Osijeka vrlo izvjesna. Prognoza ne predviđa oborine epskih razmjera, ali je tlo ispod igrališta toliko natopljeno da i manje količine kiše remete podzemne tokove vode. Vremenska prognoza predviđa kišoviti utorak i srijedu, mala je vjerojatnost da će se voda ispod igrališta povući.

Tekst: sportcom.hr
Foto: Sandro Donda

Sličan sadržaj