Rijeka – Feyenoord: Navijački rekviziti (i kišobran)

as

Nogometaši Rijeke, svoju treću utakmicu po skupinama ovogodišnje Europa lige igraju kod kuće na Kantridi protiv nizozemskog Feyenoorda. Za prve dvije utakmice možemo slobodno reći da nisu imali sreće, a vidjet ćemo da li će 3. utakmica biti i treća sreća. Dečki su pokazali da znaju i mogu, samo je bitan pravi stav, kojeg kod izabranika gospodina Keka dokazano ne nedostaje.

Igrače i jedne i druge ekipe, kao i pun stadion, ali i fan zonu za Feyenoordovih 1000 navijača na Adamićevom gatu čekaju “nizozemski” uvjeti, što znači da će biti puno vjetra, oblaka, uz mogućnost kiše.

Četvrtak će biti pretežno oblačan dan na riječkom području, a mogućnost povremene i slabe kiše, postojat će veći dio dana. Puhat će umjerena do pojačana bura te će i osjet ugodnosti biti niži od izmjerene temperature zraka. Temperatura će se ujutro kretati oko 10°C, danju oko 12, a navečer, iza 19h očekuje se pad temperature zraka i ispod 10°C, što će uz vjetar stvarati osjet ugodnosti kao da je samo 5°C. Nakon početka utakmice uglavnom manja mogućnost slabe kiše.

Prohladni uvjeti bit će još jedan motiv više da dlanovi budu zagrijani. Za kraj spomenimo i to da su gostujući nogometaši jutros stigli na Krk, ali im je “dobrodošlicu” priredila bura zbog koje je avion morao kružiti nad Krkom prije dozvole za slijetanje. Nadamo se da će im takvu “dobrodošlicu” prirediti i riječki nogometaši te tako dovesti do još jednog slavlja u “Gradu koji teče”.

Sličan sadržaj