SP Brazil: Hrvatskoj ponovno teški uvjeti u dvoboju protiv Meksika

brazil

U ponedjeljak se u Brazilu odigravaju četiri utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, sve u različitim gradovima. Općenito gledajući, uvjeti za igru će biti solidni, osim jedne iznimke, a to je upravo utakmica između Hrvatske i Meksika, koja se odigrava u Recifeu.

Za vrijeme utakmice, temperatura zraka će se kretati oko 27°C, međutim, zbog visoke vlage u zrake, osjet topline će biti znatno veći. Postoji i mogućnost pljuskova tijekom odigravanja utakmice.

Utakmica između domaćina Brazila i Kameruna, igra se u Braziliji. Temperatura će biti oko 24°C uz nisku vlagu. Ujutro će prevladavati oblačno, ali za vrijeme utakmice bi trebalo biti sunčano.

U Sao Paoulu se održava dvoboj Nizozemske i Čilea. Uvjeti za igru će biti solidni uz temperaturu zraka između 23 i 25°C. Očekuje se većinom oblačno vrijeme, ali bez kiše.

Više oblaka nego sunca, također će biti i u Curitibi, mjestu gdje se sastaju Australija i Španjolska. To je utakmica koja bi se trebala odigrati u najboljim uvjetima, uz temp. zraka od 19 do 21°C. Ne očekuju se padaline.

brazil2

Sličan sadržaj