Božićni pozdrav sa Sunca: Viđen matični izvanzemaljski brod veličine Zemlje? (VIDEO)


Da nam Božić ne prođe bez izvanzemaljskih posjetitelja pobrinuo se Scott Waring, urednik portala UFO Sightings Daily, koji je na NASA-inoj fotografiji Sunca, snimljenoj satelitom SDO, otkrio ogroman objekt kako se udaljava od površine Sunca. Posebno je zanimljivo što je objekt pravilnog, točnije trokutastog oblika.

Isto tako, sudeći po fotografiji visoke rezolucije, riječ je o ogromnom objektu, veličine Mjeseca ili Zemlje. Tu počinju pretpostavke Waringa, koje će tek dočekati NASA-ino objašnjenje po pitanju misterioznog “matičnog broda” pored Sunca.

“Pregledavao sam Helioviewer online i primijetio divovski trokutasti NLO kako odlazi sa Sunca. Njegov odlazak izazvao je masivnu solarnu aksploziju”, napisao je Waring, a prenosi International Business Times.

Portal Before It’s News Waringov je video komentar nazvao detaljnim i takvim da “ostavlja vrlo malu sumnju u ono što se vidi”.

Pričekajmo ipak službeno objašnjenje znanstvenika kojima su ovakve pojave i promatranje aktivnosti Sunca posao od kojeg zarađuju za život i koji nije bazirano na željama i neutemeljenim pretpostavkama, već stvarnim činjenicama.

Izvor: dnevnik.hr

Sličan sadržaj