Ivani Matušan Muhvić titula najboljeg prognostičara!

images

Poznat je pobjednik naše nagradne igre “I ja mogu biti dobar prognostičar” koju smo organizirali s ciljem kako bi vidjeli ima li među onima koji nas prate dobrih prognostičara.

Naravno nije bila riječ o samom znanju, ali ga je svakako trebalo imati, jer točno prognozirati, koliko će kiše i snijega ukupno pasti tijekom kalendarske zime i nije tako jednostavno.

Tijekom prosinca nije palo ni kapi, zato se pošteno ispadalo tijekom siječnja i veljače, a u ožujku je palo skromnih i ispodprosječnih 36 mm kiše. Kada se sve zbrojilo, snijega tijekom kalendarske zime nije pao niti jedan centimetar. Zato je kiša ubilježila 625,5 mm.

Najbliža tom rezultatu bila je Ivana Matušan Muhvić, koja je sa svojih prognoziranih 633 bodova, za samo 7,5 bodova promašila točan rezultat. Prognozirala je više nego što je palo.
Drugo mjesto pripalo je Dariu Grubišiću koji je za -41,5 podcijenio riječku kišu. Treće mjesto osvojio je Petar Radovan s odstupanjem -67,5.

Pobjednica je osvojila 6 mjeseci potpunog pristupa našem Portalu kao i večeru koju joj darujemo u suradnji s poznatom riječkom konobom “Tarsa”.

Cjelokupni rezultati postavljeni su ispod. Natjecatelji su uglavnom prognozirali manje nego je palo.

Clipboard01

Sličan sadržaj