Izvješća o novim potresima na riječkom području

I tijekom srijede riječko područje se nastavilo tresti, i to osam puta. Prenosimo u cijelosti priopćenja Hrvatske seizmološke službe o najjačim potresima.

9. kolovoza 2017. g. u 13 sati i 37 minuta zabilježili su seizmografi Seizmološke službe Hrvatske umjeren potres s epicentrom kod Jadranova. Magnituda je potresa iznosila 3.2 prema Richteru, a u okolnim se mjestima osjetio intenzitetom IV stupnja MCS ljestvice.

9. kolovoza 2017. g. u 17 sata i 32 minute zabilježili su seizmografi Seizmološke službe Hrvatske umjeren potres s epicentrom na otoku Krku nedaleko Omišlja. Magnituda je potresa iznosila 2.8 prema Richteru, a u okolnim se mjestima osjetio intenzitetom III-IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

9. kolovoza 2017. g. u 22 sata i 39 minute zabilježili su seizmografi Seizmološke službe Hrvatske umjeren potres s epicentrom na između Jadranova i Dramlja. Magnituda je potresa iznosila 3.1 prema Richteru, a osjetio se intenzitetom IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Naslovna: Epicentar zadnjeg potresa, izvor: ARSO

Sličan sadržaj