Posljedice fronte: munja udarila u automobil i zapalila ga

Šire riječko područje u ponedjeljak, 28. kolovoza, tijekom večernjih sati zahvatilo je poprilično grmljavinsko nevrijeme praćeno iznimzno snažnom kišom na pojedinim područjima.

Udar munje je primjerice zapalio i okolicu trafostanice na Krasici, ali to nije jedina nevolja koju je nevrijeme izazvalo. Samo uz mnogo sreće sve je prošlo i bez ljudskih žrtava.

Jedna Riječanka na društvenim je mrežama otkrila što joj se dogodilo te večeri, prvenstveno kako bi zahvalila svima koji su joj pomogli u iznimno teškoj situaciji.

“U neveri koja se dogodila u ponedjeljak dok sam se vozila prema Grobniku, na silasku s autoceste, grom je udario u moj auto u kojem sam bila sa svojim psom. Krenula je vatra u predjelu antene, a zbog blokade vrata nisam mogla doći do aparata za gašenje koji se nalazio u prtljažniku.

Nadam se da će ova poruka doći do gospode koja su mi u tim trenucima pomogla jer im želim još jednom zahvaliti za sve. Jedan gospodin vozi smeđi Volvo SUV, a drugi tamni Audi i mislim da mu je ime Veljko. Neizmjerno im hvala! Gospodin iz Volva je bio na kiši i grmljavini sa mnom, dao je sve od sebe da pokuša suzbiti vatru koja je gorjela, smočio se do kože….Drugi je prolazeći pored nas vidio da treba aparat za gašenje, otišao po njega i vratio se kako bi ugasio vatru i pozvao vučnu službu. Ne mogu, osim velikim hvala, nikako uzvratiti ovim dobrim ljudima… Stavljam i sliku auta u slučaju da se nisu prepoznali čitajući tekst koji će, nadam se, doći do njih. Ako netko prepozna o kome se radi, molim vas da im prenesete moju zahvalnost”, poručila je Riječanka Sandra Ivanišević, a prenosi Fiuman.

Sličan sadržaj